Retraite

Bezinning, rust, inspiratie..

In de Bronhoeve hebben we op de begane grond een kamer ingericht als retraiteruimte voor mensen die alleen of samen een midweek op zichzelf willen zijn.

Net zoals we eigenlijk wel weten dat regelmatige beweging goed voor ons is, zo weten we ook dat rust, inkeer en op onszelf zijn voorwaarden zijn voor ons levensgeluk en ervaring van welzijn.

Als we stil gaan staan dan gebeurt er wat met ons. Alsof de golf waarop we aan het surfen waren zich opeens over ons heen stort. Stil worden is niet altijd leuk in het begin. Maar als je kunt toegeven aan dat wat opkomt dan kunnen spontane inzichten opborrelen en kan rust en innerlijke vrede zijn intrede doen.

Meestal kunnen we vanuit rust terugkijkend ontwaren waar we over onszelf heen gaan in ons dagelijkse leven. We kunnen contact maken waar we onszelf tekort doen en daar praktische oplossingen voor bedenken. Zo kan een retraite heel verfrissend werken naar de praktijk van ons leven en ons oorspronkelijk élan en levensvreugde terug brengen.

In dat soort processen kan het prettig zijn om bepaalde zaken direct even met een ander tegen het licht te houden. We bieden ook heling aan en een gong heling-meditatie. Kijk bij begeleiding als je dat graag van tevoren wit inplannen.
 

Verzorging

Wij verzorgen een aantal basisbehoeften, maar vooralsnog geen ontbijt, lunch of avondeten. Voor boodschappen kunnen we zorgen. En beddengoed is aanwezig.
 

Tarief retraites

Midweek retraite - maandag t/m donderdag (1 persoon): € 140,-
Midweek retraite - maandag t/m donderdag(2 personen): € 200,-

Alle prijzen zijn exclusief 9 % btw