Begeleiding

Individueel 

Het is mogelijk om voor een retraite te kiezen waarbij je af en toe een gesprek hebt. Die gesprekken kunnen afgestemd worden op je behoefte en op de vraag die er in je leeft. Ze kunnen dus ook binnen 10 minuten plaatsvinden. Dan is blijkbaar uitgewisseld wat tot dan toe aan de orde was. Je kunt ook kiezen voor energetische begeleiding.

Paren 

Als je een parenretraite wilt dan is het mogelijk om daarbij ondersteuning te krijgen rond de vragen die bij jullie aan de orde zijn. Zie voor meer informatie rond dit onderwerp www.felixerkelens.nl/relatiebegeleiding.

Gezinnen, groepen en teams

We weten intussen allemaal dat de familie waarin we opgroeien ook een fijnstoffelijk web is waarin zich van alles afspeelt dat ons ondersteunt, vormt, maar ook kan belemmeren. Meer zicht krijgen op dat ‘systeem’ kan heel bevrijdend werken. We bieden inzichtsdagen aan die inspirerend kunnen werken voor gezinnen, families en teams. Een inzichtsdag zou er als volgt uit kunnen zien: Een ontspannen start en kennismaking in de ochtend met koffie, vervolgens anderhalf uur in gezamenlijk gesprek. Daarna in eigen verband verder. Lunch, met rust of een wandeling erna. Halverwege de middag weer een gezamenlijk gesprek en daarna weer samen in eigen verband.

Ditzelfde ‘werkmodel’ kun je je goed voorstellen bij groepen en teams die iets willen onderzoeken in hun onderlinge verband, dan wel bezinning rond een thema nodig hebben.

Energetische/helende begeleiding

Tijdens het verblijf op De Bronhoeve – met een groep of als individu tijdens een retraite – is het mogelijk om ad hoc een afspraak te maken om een heling/energetisch contact te ontvangen. Deze contacten zijn kort, gericht en grotendeels non-verbaal. Je ontvangt (via Arja) energie die je kan helpen meer contact te ervaren met je zelf en met jouw bron. Dit zal bijdragen aan een betere afstemming op het nieuwe energieveld waar de wereld nu deel van uit maakt. Hier wordt een kleine vergoeding voor gevraagd.

Ceremoniën en rituelen

Felix is een ingewijd soefi-priester, een celebrant. Vanuit deze achtergrond biedt hij rituelen en ceremoniën aan. Tegenwoordig zijn we ons er weer meer van bewust dat we niet alleen een verjaardag, huwelijk of sterven kunnen markeren met een ritueel of ceremonie. We kunnen evengoed een scheiding ritueel bevestigen, of een helingsceremonie doen. Wil je hier meer over weten neem dan contact op.