huis in de lente 006.JPG
IMG_3824.jpg
20161016_155407.jpg
IMG_0453.jpg
huis in de lente 013 (1).JPG
huis in de lente 006.JPG

Wat?


De Bronhoeve is een unieke plek voor mensen die verlangen naar rust, heling, bezinning, inspiratie en inkeer.

SCROLL DOWN

Wat?


De Bronhoeve is een unieke plek voor mensen die verlangen naar rust, heling, bezinning, inspiratie en inkeer.

 

Wat?

Zoek je een rustige plek voor bezinning, een retraite, workshop, groepsbijeenkomst of een inspiratievergadering in een landelijke omgeving, dan kan de Bronhoeve jouw plek zijn.

 
IMG_3824.jpg

Waar?


Waar?


 

Waar?

De Bronhoeve is gelegen in het buitengebied van Cothen. Vlakbij Doorn, Wijk bij Duurstede en de Kromme Rijn. Met de auto is het ongeveer 25 minuten rijden vanaf Utrecht. Je bent dan meteen in het landelijke gebied.

 
 
 
 
20161016_155407.jpg

Wie?


Wie?


Wie?

Wie willen we hier graag ontvangen?

  • Enkelingen
  • Echtparen
  • Teams
  • Gezinnen
  • Families
  • Jongeren
  • (Kleine) groepen

.. die rust en stilte zoeken, mogelijk om inspiratie op te doen, die buiten willen zijn of het eerste hoofdstuk van een boek schrijven, een missie-statement van een bedrijf of organisatie willen formuleren, aan een lezing werken, een retraite willen houden, een workshop willen organiseren, muziek maken of anderszins opwekkend samen willen zijn.

Het liefst zien we hier mensen in en rond de Bronhoeve die een positieve bijdrage willen leveren aan zichzelf, hun naasten en de wereld. 

IMG_0453.jpg

Wij


Wij


 

Wij

Felix Erkelens (1952) en Arja Erkelens (1957) Getrouwd sinds 1989 en ouders van drie kinderen.

Wij hebben ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen op het grensgebied van psychologie en spiritualiteit. De laatste jaren hebben we groepen geleid binnen het spirituele kader en de menselijke weg naar volwassenheid.
Felix heeft ook ervaring in het begeleiden van echtparen die verheldering binnen of verdieping van hun relatie zoeken. Hij was vanaf 1982 t/m 1999 eigenaar van uitgeverij Servire en daarna van uitgeverij Juwelenschip. Zie ook juwelenschip.nl. Arja heeft als basis van haar werk mediumschap voor heling, en heeft jarenlange ervaring in het werken en doorgeven van heling, zowel in groepen als individueel. 

In het onderhouden van de activiteiten in en rond de Bronhoeve worden wij enthousiast ondersteund door onze kinderen Evan, Valerie en Bente.

 
 
foto Felix & Arja.JPG
 
huis in de lente 013 (1).JPG

De Bron


De Bron


 

Onze bron

De Bronhoeve is al decennia lang een plek voor herstel, inspiratie en her-bronnen.

Onze inzet is om de Bronhoeve voort te zetten in deze traditie en een plek te laten zijn voor mensen die verlangen naar rust, heling, bezinning, inspiratie en inkeer.

De Bronhoeve omarmt mensen die voelen of ervaren dat we in dit tijdsgewricht nieuwe wegen kunnen inslaan en ons kunnen openen voor ruimere (denk-, leef-) kaders dan die ons worden aangeboden door onze cultuur en onze eigen mentale vermogens.

Het lijkt er op dat er een versnelling plaats vindt in ons collectieve bewustzijn, waarin we bewust worden
dat we met zorg met onze omgeving dienen om te gaan;
dat een materialistische instelling vernauwend werkt;
dat de geestelijke weg een opening biedt naar wezenlijke verlichting;
dat liefde de basis is van ons bestaan...

 
 

Kasper die in de grote ruimte een Wim Hof methode workshop geeft

 
 
De Bronhoeve is een bijzondere spot met een fijne sfeer. De ideale setting om met groepen aan de slag te gaan. Zowel uitzicht als inzicht zijn er volop beschikbaar.
— Kasper van der Meulen (Mindlift)