Een heerlijke plek om te vertoeven voor een training of workshop. Mooie ruimte, heerlijk in het groen. Matjes en kussentjes ruim aanwezig. Heel fijn!
— Wendy – Bliss Your Body
We hebben als Zen.nl Delft al een aantal weekendsesshins in de Bronhoeve georganiseerd en hebben ervaren wat deze bijzondere plek met je doet. De diepe stilte in de voormalige boerderij in combinatie met de prachtige tuin en omgeving zijn voor ons de ideale omstandigheden om tot rust te komen en te werken aan ieders eigen innerlijke traject. Een heerlijke plek met bewoners die precies weten waar het om gaat!
— Dirk Polder - zenleraar
De Bronhoeve is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, met alles wat er is. De ontmoetingen tijdens deze dagen met de diverse mensen in de groep zijn onvoorstelbaar zuiver, puur, echt ... Dit wordt zeker mogelijk gemaakt omdat De Bronhoeve, van binnen en buiten, deze puurheid ademt. Ik verheug me iedere keer weer om hier te mogen zijn.
— Arianne de Zwart - healing therapist
De grote ruimte is lekker licht en heeft een fijne atmosfeer. Felix is heel flexibel in de voorbereiding en ter plekke. Voor herhaling vatbaar!
— Dick Van Maanen - Effect Management en Advies
De Bronhoeve is een bijzondere plek met een fijne sfeer. De ideale setting om met groepen aan de slag te gaan. Zowel uitzicht als inzicht zijn er volop beschikbaar.
— Kasper van der Meulen - Mindlift
Wat een heerlijke plek om te vertoeven! We hebben genoten van de werkruimte, de voorjaarszon, de rust en jullie gastvrijheid. Bedankt namens alle collega’s van www.massage-in-bedrijf.nl
— Hans Planje
Dankbaar voor deze prachtige locatie, waar we warm onthaald zijn en waar aan alles veel zorg is besteed.
— Callista de Ruiter
We hebben 3 dagen een retreat voor 12 vrouwen gehouden in de Bronhoeve. De prachtige plek en de liefdevolle en gastvrije aanwezigheid van het gastenpaar boden ons een unieke gelegenheid om zowel een veilige, warme als wel open sfeer te creëren. We hebben er ook heerlijk kunnen koken, slapen en dansen. Een absolute aanrader als je een week of weekend wilt organiseren!
— Jessica & Désirée